Beste ontbijtplekken in Amsterdam

Amsterdam wordt terecht beschouwd als een internationaal niemandsland waar je de beste gerechten uit verschillende delen van de wereld kunt vinden. Er zijn talloze restaurants en eetgelegenheden waar je terecht kan voor een goed ontbijt. In dit artikel geven wij enkele van onze favoriete ontbijtplekken in Amsterdam, zodat u kunt genieten van de beste ontbijtplekken van de stad.

Blog Body:
1. Bakers & Roasters
Bakers & Roasters is een van de beste plekken om te brunchen in Amsterdam. Zij staan bekend om hun heerlijke ontbijt- en brunchgerechten, waaronder de beroemde avocado toast en de Eggs Benedict. Het restaurant heeft een chille en gezellige sfeer en het zal zeker voldoen aan je verwachtingen als het gaat om kwaliteit en variatie.

2. Pluk Amsterdam
Pluk Amsterdam is een schattige plek in het centrum van de stad. Het serveert gezonde en lekkere ontbijtgerechten, van smoothie bowls tot wafels. De inrichting is licht, luchtig en Instagram-tastisch, waardoor het de perfecte plek is om foto’s te maken voor op je sociale media. Het is geen wonder dat dit een van de populairste plekken is voor ontbijt in Amsterdam.

3. The Breakfast Club
The Breakfast Club is een leuk restaurant dat bekend staat om haar all day breakfast. Het restaurant is gelegen in de Pijp, en serveert heerlijke bananenpannenkoeken, syrup wafels en stelt je in staat om je eigen wafel / pancake stack te maken! Dit is de perfecte plek om te genieten van ontbijt- en brunchgerechten op zondagochtend, terwijl je geniet van het uitzicht over het park.

4. Ree 7
Ree 7 is een modern en stijlvol restaurant in Amsterdam Oost, met een coole industriële uitstraling. Het serveert perfecte ontbijt- en brunchgerechten zoals omeletten, scones, smoothies en sandwiches. Het restaurant heeft zowel zitplaatsen binnen als op het terras, wat een leuke toevoeging is voor als het weer het toelaat.

5. Staring at Jacob Amsterdam
Staring at Jacob Amsterdam is een gezellige plek in West die bekend staat om haar Amerikaanse ontbijt en brunch. Het serveert Tres Leches French Toast, Buttermilk Waffles, biscuit & gravy, en Huevos rancheros, om maar een paar lekkernijen op te noemen. Het restaurant heeft een gezellige en rustieke sfeer en is de perfecte plek voor een weekendbrunch.

Conclusie:
Daar heb je het, onze top 5 aanbevolen ontbijtplekken in Amsterdam. Geloof ons als we zeggen dat deze eetgelegenheden zeker het proberen waard zijn. Ze serveren allemaal heerlijk ontbijt en brunchgerechten, met een gezellige en unieke sfeer. Het enige waar je nu nog aan denken hoeft te denken is welke ontbijtplek je als eerste gaat bezoeken. Ga op ontdekking uit en geniet van de beste ontbijtplekken die Amsterdam te bieden heeft!

Haagsgoud.nl

Op deze blog kan je alles lezen over Den Haag. Van feitjes, hotspots tot de leukste bedrijven.

Amsterdam heeft 165 grachten die samen 75 kilometer lang zijn. Dit zijn meer grachten dan Venetië en Parijs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *